Fremtidens bildesign

Bryr du deg om designet på bilen din? Da bør du sjekke ut disse elbil-nyhetene. Elbilen er fremtidens bil, og har også fremtidens design. 

Volkswagen ID.3

ID.3 1st kom nettopp til Norge. Dette er bilen for deg som setter pris på miljøet, og samtidig vil ha en bil med lekkert design. ID.3 er en oppgradering av e-Golf på mange plan, og da spesielt når det kommer til design. 

Bilen kommer i fire herlige farger. Makena Turkis skiller seg definitivt ut fra andre biler. Denne fargeklatten kommer til å bli lagt merke til. Mangan Grey er veldig mørk, Moonstone Grey er lysere og Glacier White er helt hvit. På sistnevnte kommer alle sorte detaljer klart frem.  

Du sitter høyt, har en stor frontrute og god oversikt over veien. Flere har sammenlignet bilen med en SUV. Du kan få lekre detaljer som panoramatak i glass og seter med massasje. 

Få ting er så plagsomt som når steinsprut skader rutene på bilen. Spesielt når frontruta er så stor og fin som på ID.3. Ny frontrute kan dessuten bli dyrt etter du nettopp har kjøpt ny bil. Heldigvis er det mulig å fikse steinsprut uten å bytte ut hele ruta. 

Volvo V90 Recharge

Våre naboer i Sverige har laget en SUV ved navn XC90 Recharge. Denne er ikke en elbil, men er såkalt ladbar hybrid. Eller “Plug-in hybrid”, som Volvo kaller det. Bilen er altså ikke helt elektrisk, men har mindre utslipp enn en bensin- eller dieselbil.

Du kan gjøre bilen personlig med ulike eksteriørdesign. Finn stilen som passer best for deg. Inscription er eksklusiv og luksuriøs, mens R-Design er mer sporty. Girspaken er vakkert utformet i svensk krystall. Denne elegante detaljen er underskrevet glasskunstnerne fra Orrefors®.

Nissan Ariya

Den elektriske SUV-en Nissan Ariya har ikke sluppet enda, men det er bare å glede seg. Mer elegant og tøff elbil skal du lete lenge etter. Ja, den er stor som en SUV skal være, men klarer allikevel å se litt sportsbil-aktig ut. 

Mange av bildene viser den med sotede ruter bak. Dette er med på å gi den noe av sportsbil-looken. Ariya har selvsagt fire seter, men ser altså ut som den bare har to. Den har også en kort bakdel i forhold til fronten. 

Det er en stor overdrivelse, men på noen av bildene kan den minne litt om en Corvette eller en Dodge Viper. Selvsagt med musklene du forventer av en SUV. I forhold til en Range Rover ser denne rett og slett rask ut.

Informasjon om hastighet og navigering kan du får direkte på frontruta. Det ser ut som sci-fi, men er altså bare en del av det fremtidsrettede designet vi ser i så mange elektriske biler i disse dager. Dette gjør frontruta til en slags Google Glass-variant.

Ariya har også stilige skjermer til informasjon og apper. Amazon Alexa Audio® er integrert, og du kan spørre Alexa om alt fra å bytte spilleliste til å finne et sted å spise langs veien.

Dette er lignende elementer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas congue purus vel rhoncus imperdiet.